KGK Seniorklub

En klub i Korsør Golfklub siden 2010

Turneringsplan 2019

Den årlige kontingent, 150 kr. Beløbet betales på
konto 6820-0001442453 senest 1. april.
Ønsker du at blive medlem i seniorklubben, kan du udfylde formularen nederst på siden, eller kontakte kassereren Birgit Sørensen på mail. bogeparken12@gmail.com

Seneste opdatering den 31. januar 2019

Ændring af dato for åbningsturneringen til tirsdag den 16. april. Det betyder, at der bliver gunstart både den 16. og den 17. april.

Hent seniorklubbens turneringsplan 2019 i pdf format her

 

 

 

Kontakt os, send en e-mail

Turneringsplan 2019 -printvenlig

Tilmelding på Golfbox.dk senest fredagen før kl. 21:00

  • Hver anden tirsdag er der løbende start fra kl. 8.00. Mød op i god tid.
  • Hver anden tirsdag er der gunstart kl. 9.00. Mød op senest 8:30.
  • Ved gunstart mødes vi i klubhuset senest en halv time før start og får udleveret scorekort, før vi går ud til vores starthul. Husk at have 15 kr. klar. (Gerne lige penge)
  • Ved løbende start møder man op i god tid og udskriver selv sit scorekort. efter runder lægges scorekortene for holdet i en af de fremlagte plastposer, sammen med 10 kr. for hver.
  • Pengene betales ikke tilbage selv om du ikke fuldfører runden.
  • Tjek altid på Golfbox om der er ændringer i forhold til turneringsplanen. 
  • Ret til ændringer forbeholdes

Turneringslederen (én af de flittige fra arbejdsgruppen) står med navn og tlf.nr. på golfbox´s turneringsopsætning for dagen. Så husk at lægge mærke til det.
For hvis du har spørgsmål eller bliver forhindret i at komme, er det denne vigtige person, der skal ringes til. Dér samles dagens tråde.

Husk at snakke regler, mens I går jeres runde. Hvis I ikke kan blive enige, spørger I bare andre (evt. Hans Gunnar, Jan eller .....).

Venkabsklubber

Spil Golf med rabat

Spil på green - hul 3

Hygge-paa-terrassen-3

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide